HjemPersonlig trenerKostholdBehandlingUtdanningPriserKontaktBestill konsultasjonlukk meny

Sammen City

Bergen Sentrum

Bergen PT bemanner Sammen City treningssenter sentralt i sentrum ved bystasjonen. Dette er et fullsortiment treningssenter som er åpent for alle, ikke bare studenter. I tillegg til Personlige Trenere fra Bergen PT, har Sammen City mye gruppetimer, hyggelige ansatte i resepsjon og alt av treningsutstyr til egentrening. En trenger ikke være medlem på Sammen City for å trene med PT, men er en medlem koster det 100 kr mindre i timen for PT.

Bestill konsultasjon

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Personlige trenere

Våre trenere sørger for at du når målene dine trygt og effektivt, på en måte du kan trives med. Din trener vil lære deg hvordan akkurat du bør trene, og støtter deg hele veien til målet ditt!

PT-pakker

Vi har tre forskjellige prisklasser. Nivå 1 har PT-utdanning, Nivå 2 har mer erfaring og Nivå 3 har lang erfaring i tillegg til ekstra utdanning. Vi tilbyr bare PT-pakker, for å sikre trygg og effektiv trening som gir resultater. Medlemmer på våre medlemssentre får 100 kr rabatt på hele timer, og 50 kr rabatt på halve timer, og vi tilbyr betalingsplan uten tillegg i prisen.

Oppstartspakken

Denne pakker er beregnet for deg som trenger hjelp med å komme igang med treningen, eller få en ekstra oppgradering på ditt eksisterende treningsprogram.

Du vil lære god teknikk, effektive treningsmetoder og hvordan trene for å nå dine mål.- 10t med personlig trener
- Tilpasset treningsprogram

Fra kr 3 875,- per måned

Bestill konsultasjon

Sterkere og sunnere kropp

Denne pakker er for deg som ønsker litt lengre oppfølging. Lengre oppfølging av personlig trener og kostholdsveiledning vil gi deg de verktøyene du trenger for å få en sterkere og sunnere kropp.


- 25t med personlig trener
- Kostholdsplan med 2g oppfølging
- Oppskriftshefte
- Treningsprogram med oppfølging

Fra kr 3 358,- per måned

Bestill konsultasjon

Livsstilspakken

Denne pakken passer for deg som har langsiktige mål. Du ønsker å endre dine vaner og få langvarige resultater. Du forplikter deg til tett og regelmessig oppfølging over lengre tid. Din PT vil støtte deg hele veien til ditt mål.

Kostholdsveileder vil tilpasse en individuell kostholdsplan og gjøre justeringer basert på dine resultater. Vår mest populære pakke.

- 50 timer med personlig trener
- Kostholdsplan med 2g oppfølging
- Oppskriftshefte
- Treningsprogram med oppfølging
- Kroppsanalyse ved behov

Fra kr 2 981,- per måned

Bestill konsultasjon

Finn oss

Vi leverer PT-tjenester til 11 forskjellige sentre, og jobber tverrfaglig med kostholdsveiledere, fysioterapeuter og muskelterapeuter. Vi tilbyr også foredrag og videre utdannelse for både treningsinteresserte og profesjonelle trenere.

 

Gratis motivasjonskurs!

Mail-kurset er for deg som ønsker tips og inspirasjon til å komme igang med treningen, men også for deg som sliter med å opprettholde gode treningsrutiner!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Andre sentre