HjemPersonlig trenerKostholdBehandlingUtdanningPriserKontaktBestill konsultasjonlukk meny

Sander Øpsen

Aktiv 365 Søreide

Sander er utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom Active Education, og har i tillegg studert motivasjonspsykologi. Han har spilt fotball og drevet med turn tidligere, samtidig som styrketreningen har spilt en stor rolle.

Han er svært opptatt av at treningen både er effektiv, morsom og helt unikt tilpasset enhver person. Hans metode å trene mennesker på er hentet fra tradisjonell styrketrening, høy-intensitetstrening og funksjonell trening, slik at de han trener skal kunne møte høye krav fra en ellers slitsom hverdag. Sander mener det handler om å være konsekvent med treningen, og aldri tvile på seg selv. På den måten vil man kunne oppnå alt man setter seg som mål.


Sander har selv drevet med styrketrening i flere år, og vet hvordan man transformerer kroppen og gir drastisk endring over tid. Hans ekspertise innen trening er jevn kroppsendring, både vektnedgang (fettforbrenning) og vektøkning (bygging av muskler). Det har ikke noe å si hvor du er i livet ditt. Det viktigste er at du har et ønske om en endring og har bestemt deg for å oppnå noe helt nytt og unikt. Sander mener det ikke bare handler om kroppen, men også om tankegangen.

Utdanning og kurs

  • Certified Nutrition Coach (AE L4)
  • Certified Advanced Personal Trainer (AE L5)
  • Certified Weight Management Exercise Specialist (EQF L5)

Ta kontakt for å komme i gang

sander@bergenpt.no
93839540