HjemPersonlig trenerKostholdBehandlingUtdanningPriserKontaktBestill konsultasjonlukk meny

Kosthold

Om du vil ha mer overskudd, se bedre ut og prestere bedre er riktig kosthold essensielt! Våre kostholdsveiledere har kompetansen du trenger for å hjelpe deg til resultatene du ønsker, samtidig som du spiser god mat.

Våre kostholdsveiledereKostholdspakker

Kostholdspakker

Nå tilbyr Bergen PT egne pakker for deg som trenger hjelp med kostholdet. Enten målet er ned i vekt, bli sunnere, få bedre helse, mer energi, bedre treningsøkter, muskelvekst og/eller andre ting, så er vi her for å hjelpe deg. Vi hjelper deg med vaneendring og bevisstgjøring som er nøklene til langvarige resultater.

Vi holder fokus på prosessen og jobber med vanebryting steg for steg mot det store målet. Prosessen er systematisk og fokuserer på det som er i veien for deg på veien til målet akkurat nå. Når hindrene er eleminert går prosessen raskere. I stedet for kompliserte kostholdsplaner skal vi fokusere på å endre en og en vane og heller fokusere på neste steg på programmet. Dette gir de beste og mest langvarige resultatene. Fellesnevneren til alle langvarige resultater er kontinuitet, du er hva du gjør gjentatte ganger. Du får hjelp til å planlegge et kosthold som passer inn i ditt liv og din hverdag, dette er et kosthold du kan holde livet ut.

Kostholdspakke 1

Dette er pakken for deg som trenger hjelp til å komme i gang med et sunnere og bedre kosthold. Her får du hjelp til å kartlegge nåværende ståsted, sette konkrete og målbare mål samt lage en plan for endring og gjennomføring. Sammen med din veileder setter dere opp en personlig plan som skal hjelpe deg å spise bedre og leve et sunnere liv. Oppfølging varer over 6-8 uker, med rom for forlengelse dersom det er behov. Inkludert i pakken får du en porsjonskontrollguide, kostråd og et lite oppskriftshefte på sunn og enkel hverdagsmat. 

Pakken inneholder: 
1 time konsultasjon ( 55 min) 
1 time dypere veiledning (55 min)
2 oppfølgingstimer (2x30 min)
1 kroppmålingsanalyse 

Nivå 1: 2200,- kr 
Nivå 2: Pris 2760,- kr 

Kostholdspakken utføres av Personlig trener på nivå 1 eller 2, Hvis det er spesielle ernæringshensyn å ta gjennomføres timene med en kostholdsveileder med høyere utdanning i ernæring.

Bestill pakke

Kostholdspakke 2

Denne pakken passer for deg som ønsker å endre livsstilen din og har større og mer langsiktige mål. Du får grundig veiledning og hjelp til å forbedre kostholdsvanene dine. Du får mange verktøy som skal hjelpe deg og lære å tenke og handle annerledes slik at du oppnår varig vekttap . Sammen med din veileder setter dere opp en personlig plan som skal hjelpe deg å spise bedre og leve et sunnere liv. Oppfølging varer fra 3 - 12 mnd avhengig av mål, behov og ønske. Du møter din veileder jevnlig og får oppfølging på mail etter behov. Inkludert i pakken får du en porsjonskontrollguide, kostråd og et lite oppskriftshefte på sunn og enkel hverdagsmat. 

Pakken inneholder: 
1 time konsultasjon ( 55 min) 
1 time dypere veiledning (55 min)
5 + oppfølgingstimer
2 kroppsmålingsanalyser 

Priser fra 4350,- kr 

Kostholdspakken utføres av Personlig trener på nivå 2, Hvis det er spesielle ernæringshensyn å ta gjennomføres timene med en kostholdsveileder med høyere utdanning i ernæring.

Bestill pakke

Våre veiledere

Våre trenere sørger for at du når målene dine trygt og effektivt, på en måte du kan trives med. Din trener vil lære deg hvordan akkurat du bør trene, og støtter deg hele veien til målet ditt!

Nettsiden er designet og utviklet av cure